Wordt mijn behandeling vergoed?

Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de behandeling, zolen of zorgschoeisel vanuit de aanvullende verzekering en gaan daarom niet ten kosten van uw eigen risico. Voetzorg bij diabetes wordt onder voorwaarden vergoed vanuit de basisverzekering. Wat voor u van toepassing is kunt u gemakkelijk raadplegen via de onderstaande zorgverzekeringschecker.

Heeft u een verwijzing nodig?

U kunt met of zonder verwijzing van een arts naar een podoloog. Sommige verzekeraars vragen een verwijzing om voor vergoeding in aanmerking te komen. Los van de vraag of verwijzing nodig is, werkt de (register) podoloog graag samen met andere zorgverleners en zal in overleg met u een verslag voor uw huisarts verzorgen.

Wordt uw behandeling onverhoopt niet vergoed?

Indien uw zorgverzekeraar een bepaalde behandeling niet vergoed, of slechts een deel daarvan, zullen wij u daarover informeren onder voorbehoud dat de door uw verstrekte zorgverzekeringsinformatie juist is. En of de door u aan ons gegeven verzekeringsinformatie juist is.

Als u besluit een behandeling zelf te betalen

Indien u besluit om een bepaalde behandeling zelf te betalen zullen wij u daarvoor vooraf een prijsopgave doen. Voor consult, behandelingen en eventueel op maat voor u bestelde producten, dient u de afgesproken prijs na afloop van uw bezoek middels een pinbetaling te voldoen! Voor uw op maat gemaakte producten dient u vooruit te betalen.

Vragen? Neem contact op

U kunt ons bellen of mailen – geheel vrijblijvend – om uw al vragen te beantwoorden over de gezondheid van uw voeten, bij klachten of om direct een afspraak te maken.

Neem contact op

Controleer uw zorgverzekering

Klik op de onderstaande knop en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden.

Controleer uw zorgverzekering

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Podozorg Epe (locatie FysioPlusEpe) aan de Hardenbrink 7. Afspraken kunnen worden gemaakt worden voor woensdagochtend.

Maak een afspraak

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
  • format_quote

    Ervaring van Hulya

    “Na ongeveer twee maanden werd mijn pijn veel minder. Ik kan nu om de dag ongeveer 13 km lopen!”

  • format_quote

    Ervaring van Henk

    “Afspraak maken ging echt vlot! Ik draag nu steunzolen waar ik met plezier op kan lopen en mijn voetklachten zijn in korte tijd verholpen.”

  • format_quote

    Ervaring van Johan

    “De podoloog van Podozorg luistert heel goed, vertelt over alles we ze doet, legt uit wat en waarom.”

  • format_quote

    Ervaring van Leonie

    “Ik ben meerdere malen top geholpen! Ze hebben veel passie en kennis van hun vak. Podozorg kijkt ook verder dan alleen de klacht en denken echt mee.”

  • format_quote

    Ervaring van Bernard

    “Perfecte behandeling, had erg last van voeten, branderigheid met lang lopen of stilstaan. Voor deze klachten zolen aangemeten en sinds het begin geen last meer.”

arrow_circle_right

Heeft u last van pijnlijke voeten?

Heeft u last van pijn of andere klachten bij het lopen of staan? U bent niet de enige!

In onze Podozorg praktijken doen we dagelijks ervaring en kennis op over een groot aantal voetklachten. Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld en voor u beschikbaar gesteld.

Alles over voetklachten

Recente publicaties

  • Pijn onder de voorvoet

  • Hielspoor

  • Beknelde zenuw in de voorvoet

  • Pijnlijke achillespees

  • Kromme stand van de teen

  • Bult bij de kleine teen

Recente publicaties

  • 28 maart 2024

    Het inzetten van e-Health bij voetklachten

    E-Health biedt geavanceerde hulp bij voetklachten, versnelt herstel en verbetert therapietrouw voor duurzame gezondheid.

    Door Jacqueline Lakeman

  • 07 maart 2024

    Voetoefeningen bij hielpijn

    Effectieve rekoefeningen bij hielpijn voor verbeterde lenigheid en klachtenverlichting, aanbevolen door voetspecialisten.

    Door Ellen Karsdorp

  • 25 januari 2024

    Wintersport en voetklachten

    Tijdens de wintersport ontstaan veel voetklachten. Botbreuken, een ski-teen, neuroom van Morton en blauwe- en drukplekken zijn de meest voorkomende.

    Door Gijsbert Lalkens en Frank Henzen

  • 11 januari 2024

    Alles over beenlengte­verschil

    Ontdek alles over beenlengteverschil: wat veroorzaakt het, welke klachten geeft het en hoe wordt het behandeld?

    Door Mienke van der Goot

  • 14 december 2023

    De expertise van de therapeut

    Verken de deskundige aanpak van Podozorg's therapeuten bij het behandelen van voetklachten met gespecialiseerde technieken.

    Door David Bosman

  • 16 november 2023

    De hielspoormythe

    Leer alles over de hielspoormythe: de misvattingen, oorzaken en behandeling van hielpijn, plus tips voor zelfzorg en preventie.

    Door Lisette de Graauw