Vergoedingen

Wordt mijn behandeling vergoed?

Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de behandeling, zolen of zorgschoeisel vanuit de aanvullende verzekering en gaan daarom niet ten kosten van uw eigen risico. Voetzorg bij diabetes wordt onder voorwaarden vergoed vanuit de basisverzekering. Wat voor u van toepassing is kunt u gemakkelijk raadplegen via de onderstaande zorgverzekeringschecker.

Heeft u een verwijzing nodig?

U kunt met of zonder verwijzing van een arts naar een podoloog. Sommige verzekeraars vragen een verwijzing om voor vergoeding in aanmerking te komen. Los van de vraag of verwijzing nodig is, werkt de (register) podoloog graag samen met andere zorgverleners en zal in overleg met u een verslag voor uw huisarts verzorgen.

Wordt uw behandeling onverhoopt niet vergoed?

Indien uw zorgverzekeraar een bepaalde behandeling niet vergoed, of slechts een deel daarvan, zullen wij u daarover informeren onder voorbehoud dat de door uw verstrekte zorgverzekeringsinformatie juist is. En of de door u aan ons gegeven verzekeringsinformatie juist is.

Als u besluit een behandeling zelf te betalen

Indien u besluit om een bepaalde behandeling zelf te betalen zullen wij u daarvoor vooraf een prijsopgave doen. Voor consult, behandelingen en eventueel op maat voor u bestelde producten, dient u de afgesproken prijs na afloop van uw bezoek middels een pinbetaling te voldoen! Voor uw op maat gemaakte producten dient u vooruit te betalen.

Vragen? Neem contact op

U kunt ons bellen of mailen – geheel vrijblijvend – om uw al vragen te beantwoorden over de gezondheid van uw voeten, bij klachten of om direct een afspraak te maken.

Neem contact op

Controleer uw zorgverzekering

Klik op de onderstaande knop en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden.

Controleer uw zorgverzekering

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.